De rooie donder
Image default
Geschenken

Het perfecte kerstgeschenk voor je personeel: een bedrukte jas!

De kerst komt eraan..

Er zijn vele soorten feesten die je met je personeel kunt vieren. Los van de jaarlijkse borrel en overige verjaardagsfeesten zijn er tal van personeelsfeesten te bedenken. Het is en blijft zeer belangrijk om hiermee het personeel positief en gemotiveerd te houden. Natuurlijk is het personeel gewoonweg het hart van je onderneming, en daarmee één van de belangrijkste facetten. Hoe origineler het idee, hoe beter het niet alleen voor de betreffende ondernemer zelf is, maar ook hoe het personeel het zal onthouden. Er bestaan tal van prijzen en/of feestjes te verzinnen om dit te versterken. Daarbij is het natuurlijk nog beter als je als ondernemer een kerstgeschenk kunt aanbieden, die niet enkel en alleen is voor diezelfde dag, maar eveneens daarna nog te gebruiken is.

Bedrukte jas

Een geschenk zoals een kerstpakket, een beker of een aandenken in de vorm van een sleutelhanger of een speldje is natuurlijk prachtig, maar wat dacht je van een bedrukte jas? Dit item is namelijk wel iets wat diegene waarschijnlijk nog voor de jaren die nog komen gaan, gaat dragen. Het is een stuk dat niet alleen het personeel zelf zal waarderen, maar daarnaast ook voor de omgeving een goed gegeven is.

Denk er bijvoorbeeld aan hoe of wat je op die bedrukte jas kan laten zetten. Het kan een originele tekst zijn die juist om het personeel gaat, maar het kan daarnaast ook een tekst zijn die juist de onderneming zelf kan promoten wanneer het personeel het draagt, buiten kantooruren! Los daarvan kan het eveneens beide zijn. Want wat dacht je van een pakkende tekst van het personeelslid zelf met daarboven in grote letters de naam van het betreffende bedrijf? Er is zoveel mogelijk in dat opzicht.

Mogelijkheden

De mogelijkheden van jassen bedrukken zijn bijna eindeloos! Zo is er naast de tekst en/of logo zelf, eveneens de mogelijkheid tot het kiezen van de betreffende stof. Want wordt het een zomer of winterjas? Moet het lang meegaan? Hoe zal de kwaliteit van de jas zijn over bijvoorbeeld 2 jaar? Wil je als ondernemer dat het vaak wordt gedragen? Denk dan aan bijvoorbeeld een sportieve maar goed uiteinde jas met kwaliteit waardoor het niet snel stuk gaat. Zorg ervoor dat de jas zelf juist warm of normaal aanvoelt afhankelijk van het seizoen of de tijd waarin je het geeft. In het geval van een kerstgeschenk is het hiermee natuurlijk beter om voor een fatsoenlijke winterjas te gaan. Het is uiteindelijk niet alleen een investering in je personeel, maar ook zeker voor je toekomstige promotie, en dat is beide natuurlijk alles waard. Kortom, zorg voor dat ene kerstgeschenk die al je personeel zal willen dragen! Het wordt uiteindelijk gewaardeerd en zal je als onderneming sterk doen stijgen, niet alleen in waardering, maar eveneens in promotie!