De rooie donder
Image default
Aanbiedingen

EW Facility: de perfecte schoonmaakservice

EW Facility: de perfecte schoonmaakservice

Een opgeruimde werkplek hebben, is essentieel om goed te kunnen functioneren. Daarnaast werkt een onopgeruimde werkplek ook niet goed representatief: klanten die langskomen zullen denken dat hygiëne voor jou niet belangrijk is. Schoonmaken is dus erg belangrijk, maar het is misschien ook een taak waar jij geen tijd voor hebt. Wanneer dit het geval is, is het slim om een facilitair bedrijf in te schakelen, bijvoorbeeld EW Facility. Zij zorgen voor een perfecte kantoor schoonmaak

Wat is EW Facility?

EW Facility is een facilitair bedrijf die zich erop focust om het beste facilitaire bedrijf in Nederland te zijn. Dit houdt in dat zij proberen de beste service mogelijk te bieden, op bijvoorbeeld het gebied van schoonmaken. EW Facility neemt graag de schoonmaak taken compleet over, en zorgt ervoor dat jouw bedrijf zo schoon mogelijk wordt achtergelaten. Hierbij vinden zij het belangrijk dat deze service op een nette manier wordt aangeboden. Een schoonmaker die er niet gemotiveerd uitziet, ziet er misschien wel net zo slecht uit als een onopgeruimd pand. EW Facility zorgt er dus ook voor dat deze service wordt aangeboden met een glimlach. 

Facility Host

Als jij geïnteresseerd bent in de schoonmaak van jouw kantoorpand, is het slim om de Facility Host service van EW Facility te overwegen. De Facility Host is eigenlijk een uitgebreide schoonmaakservice: het biedt de mogelijkheid om in direct contact met de schoonmakers te staan. Dit werkt ondersteunend naar jouw klantbeleving. De Facility Host service zorgt ervoor dat beide kanten up-to-date blijven van de schoonmaakwerkzaamheden, en waar deze wel- en niet uitgevoerd kunnen worden. Het zorgt voor meer flexibiliteit, want de schoonmakers staan klaar waar zij verwacht worden, ook als dit last minute het geval is. 

Vragen?

Ben jij geïnteresseerd in de schoonmaakservice van EW Facility, of heb jij hier nog vragen over? Neem dan contact met ze op. Zij beantwoorden graag al jouw vragen, zodat jij weet wat er voor jouw bedrijf mogelijk is op het facilitaire gebied. Natuurlijk bieden zij uiteindelijk ook graag deze facilitaire service bij jou aan, zodat jij in een perfect schoongemaakt pand te werk kan gaan.