De rooie donder
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van grote aantallen sieraden inkopen – sieraden inkopen

Ben jij de eigenaresse van een webshop of winkel, gespecialiseerd in sieraden? Lees dan snel deze blog om erachter te komen waarom het verstandig is om in grote aantallen sieraden in te kopen! Er zijn namelijk veel verschillende plekken waar je sieraden kunt kopen, maar een sieraden groothandel is er een van. In deze blog lees je de voordelen van een groothandel en wat je er precies mee kunt!

 

Prijsvoordelen

Het inkopen van grote aantallen sieraden heeft meerdere voordelen, zo is het eerste voordeel gericht op de prijs! Het is namelijk zo dat bij veel groothandels de prijs van een product naar beneden gaat, wanneer jij meerdere stuks inkoopt. Ook zullen de verzendkosten bij een grotere afname minder worden, doordat veel groothandels werken met een gratis verzending vanaf een minimaal orderbedrag. Wie wordt er tenslotte niet blij van een goedkopere prijs?

 

Ruimer aanbod in groothandel

Naast dat de prijs in de meeste gevallen naar beneden gaat, neemt ook de kans op het kunnen inkopen bij verschillende groothandels toe. Bijna alle groothandels werken met een minimaal orderbedrag, dit betekent dat jij pas vanaf een bepaald bedrag kunt inkopen. Dit bedrag verschilt per groothandel. Wanneer jij dus voor een groter bedrag kunt inkopen, kun jij ook bij meerdere verschillende groothandels inkopen. 

 

Tot slot kun jij meer mensen bedienen met het inkopen van grote aantallen sieraden. Wanneer jij grote aantallen sieraden inkopen, heb jij een groter assortiment en/of een grotere voorraad. Door deze redenen kun jij meer mensen gelukkig maken en zul je minder snel nee-verkopen, waardoor de omzet van jouw shop toeneemt. Hierdoor kun je ook een groter assortiment aanbieden aan je klanten. Hierdoor zullen ze steeds vaker bij je slagen, ideaal toch! 

 

Ben jij benieuwd naar een sieraden groothandel? Neem dan snel een kijkje en zorg dat jij ook een grote voorraad op je website hebt staan met ook nog eens een prijsvoordeel!

 

https://nl.yehwang.com/