De rooie donder
Image default
Energie

De voordelen van beveiligingscamera’s

Niemand wil dat er in hun huis wordt ingebroken. Mensen gaan door jouw privé domein en nemen vaak ook nog eens spullen mee. De schade is enorm en het lukt niet altijd om de dader op te pakken. Een manier om inbrekers eerder te kunnen pakken, en ze in de eerste plaats af te kunnen schrikken is het ophangen van beveiligingscamera’s. De meeste huizen hebben de kabels voor het ophangen van beveiligingscamera’s nog niet, maar daarbij zal ElektricienDenhaag070.nl je helpen. In mum van tijd hebben je alle kabels voor het ophangen van de camera’s in je huis.

Waarom camera’s?

Het voelt misschien een beetje overbodig om camera’s op te hangen. Je hebt beelden maar het kwaad is al geschied. Maar toch is het aan te raden om camera’s op te hangen. Allereerst hebben ze een afschrikkende werking: een inbreker gaat liever ongezien aan het werk. Maar ook na de inbraak zijn ze handig. De politie kan makkelijker de daders opsporen, en dit vergroot de kans dat je je spullen nog terug krijgt. Maar ook je verzekeraar is er blij mee: vanwege de afschrikkende werking en de hogere kans dat je spullen terug komen zal je verzekeraar vaak een lagere premie rekenen als je beveiligingscamera’s hebt opgehangen.

Wat is er nodig om camera’s op te kunnen hangen?

Als je draadloze camera’s ophangt is er niets nodig, maar deze hebben accu’s die leeg raken, en het signaal kan geblokkeerd worden met een signaal jammer, en de dingen kunnen gehackt worden. Het is dus beter om bekabeld camera’s te gebruiken. Deze hebben twee kabels nodig: één voor stroom, en één voor beeld. Dit is waar je je elektricien nodig hebt, het in je eentje neerleggen van al die kabels is nauwelijks te doen. We raden je ook aan om een aparte groep voor de camera’s aan te laten leggen, zo schakelt een probleem in een andere groep je camera’s niet uit.