De rooie donder
Image default
Tuin en buitenleven

Wat kost sierbestrating Oldenzaal?

Wil je weten wat sierbestrating Oldenzaal kost? Of ben je op zoek naar een goede stratenmaker voor het leggen van je tuinbestrating. Hoe je weet of een vakman geschikt is? En wat de gemiddelde kosten zijn per m²? Wij leggen het je graag uit, zodat jij straks kunt genieten van je strak betegelde tuin.

Uitbesteden sierbestrating Oldenzaal

Wil je zeker zijn van een mooi en duurzaam resultaat van je betegelde tuin? Besteed het laten leggen van bestrating dan uit aan een professionele stratenmaker. Hierdoor ben je verzekerd van een sierbestrating Oldenzaal waar je nog jarenlang van kunt genieten en bespaar je jezelf een hoop stress. Het leggen van een bestrating is namelijk lichamelijk een zware klus en vergt veel vakinhoudelijk kennis. Wist je bijvoorbeeld dat bestrating ongeveer 1 cm moet aflopen zonder dat je het opmerkt? Als dit niet gebeurt kan het regenwater niet goed weglopen. Via ons  vind je stratenmakers met jarenlange ervaring en de juiste kennis. Zo weet je zeker dat je een professional inschakelt en ben je verzekerd van een perfecte afwerking van je nieuwe bestrating.

Gemiddelde kosten voor sierbestrating Oldenzaal aanleggen

De prijs voor het aanleggen van bestrating ligt tussen de €9 – €19 per vierkante meter. Het kan ook zijn dat een stratenmaker per uur rekent, hiervoor liggen de prijzen tussen de €28 – €58 per uur. Afhankelijk van de sierbestrating Oldenzaal opdracht en het ontwerp wordt een vierkante meter prijs of een uurprijs in rekening gebracht. Of een stratenmaker een uurtarief of een prijs per vierkante meter berekent is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de klus. Heb je bijvoorbeeld een speciale legwijze in gedachten? Dan berekent de stratenmaker doorgaans een uurtarief omdat dit meer tijd kost. Het spreekt immers voor zich dat een grote tuin met een moeilijk legpatroon meer tijd en geld kost dan een kleine tuin met een simpel legpatroon.