De rooie donder
Image default
Relatie

Volg de behandeling relatietherapie in Deventer

Soms kom je op een moment dat je relatie niet meer lekker loopt, het is geen fase maar het loopt een langere tijd structureel niet lekker tussen jou en je partner. Een oplossing kan zijn om uit elkaar te gaan, maar als er nog wel houden van is, is dat niet altijd de makkelijkste oplossing. Voordat je die stap wilt nemen om een relatie te beëindigen kun je ervoor kiezen om samen een fijne relatietherapie in Deventer te volgen.

Waarom relatietherapie in Deventer

 Het zoeken van hulp is vaak een lastige stap. Veel stellen vinden het een hoge drempel om aan te kloppen bij de relatietherapie praktijk in Vaassen. Maar als het al een langer tijd niet fijn in de relatie kan relatietherapie in Deventer juist een stap in de goede richting zijn. Situaties zoals dat het al langere tijd niet meer zoals gaat zoals je wenst, je kan niks goed meer doen in de ogen van de ander of in plats van praten maken jullie ruzie, zijn herkenbare situaties bij de relatietherapie in Deventer.  Veel stellen met problemen wachten vaak lang met zoeken van hulp en ondersteuning omdat ze bang zijn of denken dat het niet anders kan omdat er nauwelijks nog communicatie is. Dat is jammer, want juist met relatietherapie in Deventer leer je weer om met elkaar te praten. Met relatietherapie in Deventer zet je de eerste stap om de relatie te verbeteren.

Hoe werkt relatietherapie?

 Begin je samen met de relatietherapie in Deventer? Dan zijn er een aantal stappen in het proces. Allereerst gaat de therapeut samen met jullie op zoek naar de onderliggende problemen in jullie relatie. Dit gebeurt door een gesprek samen en een aantal gesprekken apart met de partners.  Zo kan ieder vrijuit praten en vertellen wat hem of haar dwarst zit en kan de relatietherapeut een helder beeld krijgen van de problemen die er spelen. Nadat de problemen in kaart zijn gebracht kan de relatietherapie in Vaassen starten. De relatietherapeut gaat met jullie aan de slag en geeft jullie inzichten die nodig zijn om aan de problemen die er liggen te werken. Er worden er gezamenlijke gesprekken gepland waarbij aan de problemen worden gewerkt. Na een aantal maanden wordt er een eindgesprek gehouden en kijken ze samen op de relatietherapie in Deventer is geslaagd.