De rooie donder
Image default
Eten en drinken

Professionele catering service in Groningen

Wij doen meer dan koken alleen. Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen wij de heerlijke catering in en rondom Groningen. Wij zorgen niet alleen voor uw eten en drank, maar ook voor een leuke sfeer wanneer u iets te vieren heeft. Wij hebben ruime ervaring met bruiloften, recepties, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Maar ook voor kleine bedrijfsvergaderingen, tuinfeesten en diners bij uw thuis kunt u onze catering in Groningen bestellen. Al onze eten zijn huisbereid. Wilt u dat uw eten in mooie borden zitten. Wij regelen dat ook voor u. Wij nemen uw complete catering in handen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw feest of evenement.

Wij staan tot uw dienst met ons catering service in Groningen

Wilt u niet alleen lekker en heerlijk eten, maar ook een stijlvolle aankleding, mooie presentatie van het eten en een aangename bediening? Dan bent u voor uw catering in Groningen bij ons echt aan het juiste adres. Bij ons bent u terecht voor de lekkerste hapjes, complete buffetten (zowel warm als koud), BBQ service, belegde broodjes en sandwiches voor bijvoorbeeld vergaderingen, en nog veel meer. Wij staan steeds tot uw dienst met onze catering service in Groningen; vanaf enkele personen tot groepen van honderden mensen.

Meer dan alleen catering in Groningen

Heeft u straks een feestje of evenement in Groningen of omgeving waarvoor u een catering wilt bestellen? Van desserts tot een compleet buffet; wij leveren alles op maat en helemaal afgestemd op uw wensen en behoeften. Wilt u graag meer dan alleen maar een simpele catering in Groningen? Heeft u bijvoorbeeld een feest of evenement op een ongewone locatie met een speciaal thema? Of heeft u een ander speciale wens. Neem dan gerust contact met ons. Voor een tuinfeest met vijf personen of een bruiloft met honderden personen; voor elk feestje of evenement maken we graag een voorstel op maat. Onze service is snel en betrouwbaar.