De rooie donder
Image default
Aanbiedingen

Medicinale paddo’s ondersteunen bij verschillende kwalen

Tegenwoordig wordt er verder gekeken dan medicijnen als het neerkomt op het verhelpen van kwalen. De een zweert bij verschillende oliën. En de ander experimenteert met allerlei kruiden. Zolang je alleen natuurlijke producten gebruikt en voldoende geïnformeerd bent over deze middelen, kan er niet veel misgaan. Naast oliën en kruiden wordt er tegenwoordig ook veel geëxperimenteerd met paddo’s op een medicinale manier. De extracten van een paddo kunnen een krachtige voedingsbron zijn en ondersteuning bieden wanneer iemand last heeft van kwalen. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan verder en kom erachter!

Alleen bedoeld ter ondersteuning

Het is goed om te weten dat het hier gaat om medicinale paddenstoelen en niet om de psychoactieve geestverruimende paddo’s. De extracten van deze medicinale paddenstoelen geven geen psychedelische effecten. De extracten zijn alleen bestemd ter ondersteuning van de gezondheid. De medicinale paddenstoelen kunnen in sommige gevallen een uitkomst bieden, maar niet in iedere situatie zijn paddenstoelen de oplossing. Vraag dus eerst aan een expert wat de werking is van de paddenstoel, voordat je het gebruikt. Of raadpleeg boeken of het internet.

De samenstelling van de paddenstoelen

Medicinale paddenstoelen bevatten allerlei hoogwaardige en essentiële aminozuren. Hierdoor is de medische werking van deze paddenstoelen is ontzettend breed georiënteerd. Er zijn erg veel verschillende paddenstoelen en iedere soort heeft een andere samenstelling en werking. Als je wil experimenteren met medicinale paddenstoelen, is het verstandig om je eerst goed in te lezen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste producten gebruikt.

Laat je adviseren door een expert

Hoewel de populariteit van de medicinale paddenstoelen steeds groter wordt, is het niet verstandig zelf op onderzoek uit te gaan. Medicinale paddenstoelen kunnen grote gezondheidsvoordelen hebben, maar bij verkeerd gebruikt kunnen er ook risico’s zijn.  Zoals eerder benoemt ging het niet om psychedelische paddo’s. Heb je hier wel interesse in? Dan kun je een kijkje nemen op de website van 24high.nl. Deze partij biedt allerlei verschillende soorten paddenstoelen aan. Wil je meer informatie over de paddenstoelen? Neem dan contact op met en laat je adviseren door een expert over de mogelijkheden!