De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Auto-Totaal Garage in Ede: voor APK, beurten en onderhoud

Auto-Totaal Garage in Ede helpt u graag verder. Werkt uw airco plotseling niet meer of verloopt uw APK bijna? Wij van Auto-Totaal bieden een passende oplossing voor uw probleem. Tegen een lage prijs wordt uw voertuig gerepareerd en wordt uw auto of bedrijfswagen klaargemaakt voor de Algemene Periodieke Keuring, oftewel APK. Bij Auto-Totaal Garage Ede kunt u van hoogwaardig kwaliteit uitgaan, dit door onze BOVAG keurmerk en monteurs die hun werk met passie en kennis uitvoeren.

Voor onderhoud van uw auto of bedrijfswagen kunt u bij Auto-Totaal Garage Ede aankloppen. Hierbij denkt u aan een kleine-/grote beurt, een APK, controle van de banden en bandenwissel. Daarnaast is ons team gespecialiseerd in onder andere schadeherstel en storingen. Voor een eventuele check aan bijvoorbeeld uw camper mag u gerust bij ons voor de deur stoppen, van welk merk dit dan ook is.

U heeft het wellicht een keer meegemaakt: iemand die per ongeluk met zijn/haar tas tegen uw portier aanloopt, waardoor een lelijke kras in uw lak is ontstaan. Zo’n kras is uiteraard heel vervelend, al helemaal omdat een kras in uw lak kan resulteren tot roestschade indien dit niet vluchtig wordt opgelost. Auto-Totaal verzorgt uw lakschadeherstel op professionele wijze, zodat uw auto aan het einde zo gloed als nieuw oogt. Tevens helpen wij u met een sterretje of breuk aan uw autoruit.

Schade aan uw auto? Auto-Totaal Garage in Ede schiet te hulp

Wij van Auto-Totaal Garage Ede snappen dat schade voor enig paniek kan zorgen. Soms zijn reparaties vrij prijzig. Dan nog af te vragen of de reparatie foutloos en keurig gebeurd door de medewerkers van de desbetreffende garage. Het prettige aan Auto-Totaal is dat u zonder twijfel kunt vertrouwen op onze service. Onze medewerkers/monteurs zijn echte vakmensen en weet van alles op het gebied van storingen, onderhoud, banden en schade. Ongeacht welk merk auto u rijdt, het probleem wordt altijd achterhaald! 

Afspraak maken

Wilt u vandaag nog een afspraak maken bij Auto-Totaal Garage in Ede? Dat kan! Gezien Auto-Totaal een BOVAG gecertificeerde garage is, kunt u uitgaan van een superieure reparatie en garantie. Auto-Totaal is doordeweeks geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op de zaterdag en zondag is de garage gesloten. Langskomen bij onze garage kan op het volgende adres: Frankeneng 63, 6716 AA te Ede. 

Tot dan!