De rooie donder
Image default
Entertainment

Abraham bij 30 jaar

De Opblaaspop 30 jaar is de laatste jaren ook steeds populairder geworden. Mensen hebben geen zin meer om helemaal te wachten tot de 50ste verjaardag om hun vader of vriend mee te verrassen. Ze hebben groot gelijk, want je weet nooit hoelang je gaat leven het kan zo over zijn dus moet je van elke verjaardag een groot feest maken. Je kunt bijvoorbeeld bij je 30ste verjaardag ook een opblaas Abraham pop huren maar dan met de nummers 30 in plaats van 50. 30 jaar is ook een bijzondere leeftijd, het schijd een beetje je jongeren jaren met je echte volwassen leven. Vanaf die leeftijd worden personen meer volwassen gezien.

 

Een groot feest met op je 30ste

Als je 30 wordt wil je natuurlijk nog wel een lekker groot feest geven, je bent namelijk nog redelijk jong en hebt genoeg energie om er een mooi feest van te maken. Een Abraham pop is dan ook een leuke toevoeging aan je feestje van 30 jaar. Als mensen 50 worden hebben ze minder zin om een heel groot feest te geven, dus maak er gebruik van als je nog jong bent en maak je verjaardag extra bijzonder met een Abraham. Je zult zien dat je vrienden je zullen plagen als je al met 30 jaar een Abraham neerzet maar dat is nergens om voor te schamen, vanaf 30 jaar ben je al een wijs persoon.

 

Wat voor Abraham met 30 jaar?

Als jij of je familie of vrienden besluit een Abraham pop te huren voor je 30ste verjaardag dan hebt nog steeds evenveel keuze uit poppen als bij 50 jaar. Je kunt nog steeds dezelfde soorten poppen uitkiezen doordat de leeftijd badges verwisselbaar zijn. Je hoeft alleen maar aan te geven dat je de pop voor de 30ste verjaardag wilt gebruiken en je krijgt een leeftijds badge van 30 jaar erbij. Natuurlijk kun je het ook voor andere leeftijden gebruiken doordat de badges in allerlei nummers komen. Er is dus voor elke leeftijd wel een Abraham te vinden.