De rooie donder
Image default
Banen en opleidingen

Maak gebruik van een interim inkoper met veel ervaring

Zit u in de problemen vanwege de ziekte van uw inkoper en kunt u via detachering wel wat hulp gebruiken om ervoor te zorgen dat de activiteiten voor uw inkoop niet stil komen te staan? INSINS is een professioneel inkoopadviesbureau dat voor tijdelijke vervanging kan zorgen. U kunt bij deze specialist voor een interim inkoper, maar ook voor de tijdelijke inkoop van detachering professionals. Wanneer een van uw medewerkers er een langere periode uit is vanwege ziekte of een andere reden of wanneer u een speciaal project hebt, wilt u natuurlijk niet dat u in de problemen komt. Dankzij een capabele tijdelijke vervanger weet u zeker dat uw werkzaamheden door blijven gaan en dat uw medewerker de tijd heeft om goed terug te keren of om uw project succesvol af te ronden.

Een interim inkoper die uw inkoopteam helpt

Het kan voorkomen dat u het een bepaalde periode ontzettend druk heeft. Wanneer dit tijdelijk is, dan is het fijn dat u ook een tijdelijke oplossing kunt kiezen. Bij INSINC heeft u de mogelijkheid om een ervaren professional in te schakelen die er meteen staat. De interim inkoper die u bij deze specialist inschakelt heeft professionele knowhow en expertise in huis. Voor een interim inkoper maakt het niet uit of hij of zij alleen moet werken of in een team. In tijden van nood krijgt u er altijd een echte professional bij die uitstekend binnen uw inkoopteam past.

Maak gebruik van een tijdelijke oplossing

Wanneer u snel iemand nodig heeft, is het belangrijk dat hij of zij er meteen staat. Door een inkoper uit de detachering in te schakelen, weet u zeker dat uw inkoop op volle toeren blijft werken. Ook voor speciale projecten kan een tijdelijke inkoper via detachering u verder helpen met uw inkoop. Zo hoeft u binnen uw team geen drastische aanpassingen te doen of uw medewerkers meer taken te geven dan ze aankunnen. Bij INSINC luisteren naar wat u nodig heeft en zorgen ze voor de perfecte interim inkoper voor uw bedrijf.

Gerelateerde artikelen

ADMINISTRATIEF BEDIENDE TRANSPORT / 48 C

Private Banker

Hoe een introverte recruiter te overleven