De rooie donder
Image default
Financieel

Ga een hypotheek aan voor een tweede woning bij een specialist nabij Helmond

Is het altijd al uw wens geweest om een buitenverblijf in Frankrijk of Spanje te hebben? Ga dan een hypotheek aan bij een hypotheekadviseur in de omgeving van Helmond en ontvang betrouwbaar advies op maat. Engel Financieel Advies helpt u graag bij het vinden van een juiste oplossing voor uw droomhuis. Bij het financieren van een tweede woning dient u wel eigen middelen in te brengen. Daarnaast is de rente niet aftrekbaar. Hiertegenover staat wel dat de eventuele huuropbrengsten niet worden belast. Engel Financieel Advies helpt u bij het zoeken naar de best mogelijke lening voor uw buitenverblijf uit het aanbod van verschillende banken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Laat uw hypotheek voor uw woning in de omgeving van Helmond oversluiten

Wist u dat de rentevoet laag staat? En dat u daarvan kunt genieten als u al een hypotheek voor uw woning in regio Helmond heeft lopen? Denkt u er daarom over na om uw hypotheek te oversluiten? Houd er dan rekening mee dat er extra kosten bij komen. Bij Engel Financieel Advies gaat men voor u na of deze kosten opwegen tegen het te behalen rentevoordeel. Dit wordt voor u al berekend in slechts tien minuten. Daarnaast krijgt u bij deze hypotheekadviseur ook financieel advies over uw verzekeringen en spaarrekeningen. Zo bent u er altijd zeker van dat u nooit te veel betaalt.

Ontdek de voordelen als starter bij het afsluiten van een hypotheek in de buurt van Helmond

Als starter kan het soms lastig zijn om een woning te kopen. Maar dit is mogelijk dankzij de startershypotheek. Hierbij krijgt u een extra lening bovenop de hypotheek voor uw droomwoning in Helmond of omstreken. De hoogte van de starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van uw gemeente. Verder geven veel banken extra korting op de hypotheekrente. Hierbij loopt uw hypotheek met een vaste rentevoet van minimaal 15 jaar tot maximaal 30 jaar. Hierbij hoeft u de eerste drie jaar geen rente of aflossing te betalen. Bij Engel Financieel Advies wordt u geholpen bij het vinden van de best mogelijke hypotheek voor uw allereerste woning.

Gerelateerde artikelen

Professioneel incassobureau inschakelen?

Maak bij debiteurenbeheer gebruik van professionele software

Je belastingaangifte laten doen door een professional