De rooie donder
Image default
Bedrijven

Elk product voorzien van een etiket met een professionele etiketteermachine

Wilt u gericht etiketten aan kunnen brengen op uw producten? Dan is een professionele etiketteermachine een uitkomst. Tegra Systems heeft een uitgebreid assortiment etiketteermachines. Van dozen tot aan flacons, potjes en de kleinste voorwerken zoals lippenstift; ze kunnen allemaal voorzien worden van een etiket. Voor elk product of voorwerp bestaat er wel een geschikte etiketteermachine. De machines van Tegra Systems voorzien uw producten van de juiste informatie. En dat op snelle en doelgerichte wijze. Zorg ervoor dat u goed weer welke informatie u wilt en moet vermelden op uw verpakking.

Voldoe op eenvoudige wijze aan uw verplichtingen

Etiketten zijn voor veel producten wettelijk verplicht. Ze voorzien de consument van belangrijke informatie. Dit betekent echter niet dat u er veel moeite voor hoeft te doen. Door gebruik te maken van een etiketteermachine van Tegra Systems weet u zeker dat u snel en eenvoudig aan de verplichtingen kunt voldoen. Consumenten kunnen zo snel en makkelijk zien of een product bepaalde stoffen bevat waarvoor ze eventueel allergisch zijn. Ook de aanwezigheid van eventuele bijtende stoffen of brandbaar materiaal moet duidelijk vermeld zijn op de verpakking van uw product. Dit alles is verplicht voor alle productverpakkingen. Op deze manier kunnen consumenten veilig gebruikmaken van de producten of ze nuttigen.

Een etiketteermachine voor elke situatie

Kiest u ook voor een etikettermachine van Tegra Systems? Hier heeft u de keuze uit veel verschillende systemen. Er zijn namelijk ook veel verschillende verpakkingen. Doosjes en flacons worden geëtiketteerd door een boven- en onder-etiketteermachine bijvoorbeeld. Buisjes en tubes worden weer van een etiket voorzien door een etiketteermachine voor liggende en ronde producten. Welk systeem u ook nodig heeft, u vindt het zeker bij Tegra Systems. Wilt u weten wat ze u kunnen bieden? Stel u vragen dan aan hun specialisten. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ze opnemen. Laat u informeren over de mogelijkheden.

https://www.tegrasystems.nl/