Een zeer goede prijs voor kunststof pallets en bakken

0 Comments

Alpac heeft een ruim assortiment aan kunststof pallets die van uitstekende kwaliteit zijn. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle levering en een fijne aankoopbeleving. En niet geheel onbelangrijk, het prijskaartje is zeer aantrekkelijk. Om onze tevreden klanten te behouden doen wij er alles aan om onze service zo compleet mogelijk aan te bieden. Hier hoort natuurlijk ook een aantrekkelijke prijs bij voor onze kunststof pallets en bakken. Op onze website vindt u ook een kopje aanbiedingen, op deze pagina kunt u restpartijen, projectrestanten en producten met lichte gebruikssporen voor een zeer goede prijs bestellen. Plaatst u een bestelling met een waarde van €200,- of meer dan nemen wij de kosten van de levering voor onze rekening.

Projectoplossingen met kunststof bakken en pallets voor ieder werkveld

Voor elke branche kunnen ondernemers profiteren van de producten die Alpac aanbiedt. Dankzij de goede service en producten van hoge kwaliteit, blijven ondernemers producten afnemen. Of u nu bakker bent of loodgieter, wij verzorgen voor ieder werkveld de juiste kunststof producten zoals pallets en kunststof bakken. Zelfs producten die nog niet in ons assortiment zijn opgenomen maar waar wel vraag naar is zullen wij voor u ontwikkelen. Hierbij denken wij graag creatief mee met onze klanten. En komen we samen tot een kosten effectieve en duurzame oplossing. Ook voor al uw material handling oplossingen ben u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast komen onder andere kunststof stapelbakken, euronorm bakken en magazijnbakken voor in ons assortiment.

Een breed assortiment kunststof bakken en pallets

Wist u al dat Alpac niet alleen de producten uit het brede assortiment aanbiedt, maar ook maatwerk levert? Heeft u speciale wensen? Laat dit dan vooral weten. Zelfs standaard producten uit ons assortiment kunnen wij voor u aanpassen naar uw wens. Onze producten zijn van Europese kwaliteit. Dat wil zeggen: sterke, duurzame producten. Tot ons assortiment behoren onder andere: distributiebakken, nestbare bakken, stapelbare bakken, kunststof palletboxen, inklapbare bakken en kunststof pallets. Uiteraard maken wij tijdens het productie proces uitsluitend gebruik van de beste machines en gereedschappen en de voornaamste kwaliteit grondstoffen. Hierdoor kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen van onze kunststof pallets en bakken.

Tags: