De rooie donder
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een schoonmaakbedrijf in de buurt van Rotterdam dat een stapje extra zet

Een goed schoonmaakbedrijf in regio Rotterdam is er om jou volledig te ontzorgen. Je wilt dat je werknemers dagelijks in een schone omgeving kunnen werken, dat de toiletten schoon zijn en dat je klanten altijd vol trots kunt rondleiden. Om dit te bereiken is een nauwe samenwerking tussen jou en de schoonmakers belangrijk. Directschoon is een Schiedams schoonmaakbedrijf voor regio’s Utrecht en Rotterdam dat jou volledig ontzorgt. Ze zijn flexibel, betrouwbaar en hebben uitstekende en gediplomeerde schoonmakers in dienst. Ze zetten een stapje extra, zodat jij je over de staat van je gebouw nooit zorgen hoeft te maken.

Een vast team met schoonmakers

Bij Directschoon krijg je een vast team met schoonmakers aangewezen en deze worden zorgvuldig voor jou geselecteerd. Omdat ze dagelijks bij je over de vloer komen, voelen ze als onderdeel van je bedrijf. Contact is laagdrempelig, communicatie verloopt soepel en je krijgt vertrouwen in dit team. Aan het begin van de dag vertel je wat je wel en niet wilt laten aanpakken en ze voeren dit voor je uit. Dit schoonmaakbedrijf begrijpt als geen ander dat sommige oppervlakten en ruimten van jouw kantoor in Utrecht of Rotterdam vaker schoongemaakt moeten worden dan anderen. De ene week werken ze meer, en de andere week werken ze minder.

Vraag meer informatie aan voor een flexibel contract

Een andere manier waarop dit schoonmaakbedrijf uitblinkt, is omdat de overeenkomst die je met ze sluit erg flexibel is. Allereerst geef je zelf aan hoe je invulling wilt geven aan het contract en dat geef je door via het portal. Je kunt je contract op die manier later altijd aanpassen, als je behoeften veranderen. Ook al geef je aan hoeveel uren je wilt dat je schoonmakers werken, dat zal niet elke week hetzelfde zijn. Daarom betaal je bij dit schoonmaakbedrijf in de buurt van Rotterdam en Utrecht alleen voor de uren die je hebt gebruikt. De opzegtermijn is slechts één maand. Directschoon is flexibel, betrouwbaar en zet een stapje extra om jou te ontzorgen.

Gerelateerde artikelen

Zoekt u een Salesforce partner die u op kan leiden?

Voorkom openstaande deuren met een deurdranger

TechForce biedt adequaat WBSO-advies