De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Een kantoor in je huis inrichten

Vroeger ging iedereen naar zijn of haar werk toe. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die vanuit huis werken. Bedrijven worden steeds soepeler met werktijden en waar je je werk doet. Het wordt steeds gewoner om vanuit huis te werken. Er zijn ook heel veel zzp’ers en ondernemers. Deze mensen werken ook meestal vanuit huis.

Vanuit huis werken heeft veel voordelen. Zo kun je lekker in je pyjama werken en hoef je je niet druk te maken dat iemand je zal zien. Ook heb je meer vrijheid en heb je geen last van collega’s die geluid maken of vragen stellen. Zo zijn er nog wel veel meer voordelen op te noemen, maar er zijn ook nadelen. Het risico van al die vrijheid, is dat je elke dag gaat uitslapen, vervolgens je laptop pakt en vanuit bed je werkdag door probeert te komen. Klinkt chill, maar erg goed voor je productiviteit is het niet. Daarom is het aan te raden om een kamer in je huis speciaal in te richten voor je werk. Jouw eigen kantoor.

Bij het inrichten van je kantoor zijn er een aantal dingen waar je op kan letten om de ruimte zo optimaal mogelijk voor jou te maken. Het is bijvoorbeeld fijn om veel licht in de ruimte te hebben. Hierdoor voel je je actief en kun je goed werken. Kies dus een kamer met grote ramen of zorg voor goede lampen. Door veel wit te gebruiken in de inrichting houd je de kamer extra licht.

Ook is het verstandig om de kamer niet te vol te zetten. Rommel zorgt voor onrust en dat wil je niet. Kies dus voor een kast met deuren ervoor, zodat je je af kunt sluiten voor rommel en wees niet te uitbundig met decoraties. Soms is het best lastig om dit allemaal vooraf te bedenken, zonder te weten hoe het gaat staan. Hier kun je een 3d impressie voor gebruiken. Dit kun je doen bij WEREstudio.com.

https://www.werestudio.com/

Gerelateerde artikelen

Mijn ervaring met Polderscooter

Een succesvol product

Op vakantie gaan met een rijdend voertuig