De rooie donder
Image default
Bedrijven

Bewindvoering in Harderwijk door Irene Budget

Heeft u bewindvoering in Harderwijk nodig? Dat is geen enkel probleem! Bij Irene Budget bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar ondersteuning en coaching wat betreft uw financiën. Hierbij vind ik het belangrijk om op persoonlijke wijze met mijn cliënten te werk te gaan om optimale steun te kunnen bieden die volledig op maat is. Met ruim 25 jaar in de gehandicaptenzorg en met leidinggevende functies, heb ik ruime ervaring opgedaan om cliënten te kunnen coachen bij hun financiën. Daarom focust Irene Budget zich ook voornamelijk op de volgende doelgroep: (jong)volwassen met een functiebeperking, (dementerende) senioren, jongeren met diverse problematieken en psychiatrische patiënten. Valt u niet onder deze doelgroep? Geen probleem! Ook dan bent u zeker welkom bij Irene Budget. De enige eis is dat u woont in de omgeving van Ede, Wageningen en Tiel. 

Waarom bewindvoering in Harderwijk?

U kunt bewindvoering in Harderwijk inschakelen als u problemen heeft met uw financiën die u niet gemakkelijk zelf kunt oplossen. In Nederland heerst er helaas nog een taboe over het bespreken van financiën en financiële problemen. In onze cultuur is het simpelweg ‘not done’ om geldzaken te bespreken. Toch is dit wel een belangrijk onderwerp waarover gesproken moet worden. Als u Irene Budget inschakelt, dan gaan wij samen een fijne balans vinden tussen uw inkomsten en uw uitgaven en wij gaan een manier vinden om zo goed mogelijk uw huidige budget te kunnen beheren. 

Mentorschap

U kunt ook bij Irene Budget voor mentorschap. Mentorschap moet uitgesproken worden door een rechter als u extra ondersteuning nodig heeft voor bijvoorbeeld uw status wat betreft uw zorg en welzijn. Ook kunt u zelf mentorschap aanvragen als u hier vrijwillig voor open staat. Echter wordt dit meestal geregeld door familie of door een zorginstelling. Als u kiest voor mentorschap bij Irene Budget, dan kunt u rekenen op echt persoonlijk contact. Wij zullen regelmatig samen komen bij u op locatie om elkaar zo goed mogelijk te leren kennen. Ook maken wij onderling afspraken over hoe vaak wij samenkomen en wordt er aandachtig geluisterd naar wat u precies nodig heeft. Bezoek de website voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

De fiscale advocatuur Vink van vinkfiscaleadvocatuur.nl is zeer gespecialiseerd

Schoonmaakbedrijf Enschede voor snelle, goede en vooral schone service

Met bonumducis.nl krijg jij weer grip op je leven